Fogzás okozhatja?

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!
A babámnak naponta egyszer vagy kétszer hasmenése van (általában délelőtt) már jó egy hete, a többi széklete normális. Nem kemény ugyan a többi sem, de mutattam már korábban a védőnőnek és azt mondta teljesen jó. Napi 4-5-6 kaki is van már jó ideje, előtte ritkább volt. Hangulata jó, nem fogyott, energikus, nem mondhatnám nyűgösnek. Éjszaka, inkább hajnalban párszor felsír, de cumival visszaalszik hamar. Annyit vettem még észre rajta, hogy inkább az orrán vesz levegőt.
Beszéltem a védőnővel, javasolt diétát és normaflort, amit tartok is két napja, de a ma délelőtt is volt egy nagyobb és egy kicsi hasmenéses széklete (pedig tegnap csak alma-banán-krumpli-répa-keksz volt a kaja meg cukormentes almalé és víz, tápszert sem kapott tegnap, ma sem). És ma már volt 3 normális széklete is ezen kívül. Láza nincs, nem is volt. 37,1-37,2 a max. hője este. Fogzás okozhatja? Az ínye duzzadt volt már két hete is, amikor a doktor megnézte tanácsadáson. Foga még nincs. 9 hónapos lesz.

2012. 04. 12. | 15:01

Kedves Kérdező!
A fent leírt panaszokat fogzás okozhatja. Javaslok ecsetelőt vagy homeopátiás kúpot, mely recept nélkül kapható próbálják meg.

Orvosszakértő 2012. 04. 13. | 16:22
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close